Savo-Karjalan Sukututkimustoimisto

Sukututkimustoimisto

Ahti Kopperi

Savo-Karjalan Sukututkimustoimisto on Ahti Kopperin vuonna 2002 perustama yritys, jonka nimi kertoo toimialueen. Sukuseurojen sukukirjatöitä on yrityksellä ollut 15, sen lisäksi jatkuvasti yksityisiä töitä. Toimiston varusteena neljä tietokoneyksikköä tulostimineen ja yksi kannettava työasema, lisäksi tulostin, jolla saadaan jopa 60 x 120 cm sukutauluja, skanneri, yksi mikrofilmien lukulaite ja kaksi mikrokorttien lukulaitetta. Mikrofilmejä on yli 100 seurakunnasta ja lisäksi on henkikirjamikrofilmejä. Kirjahyllystä löytyvät pitäjähistoriat kaikista toimialueen pitäjistä (yli 400) ja käytössä on 3700 sukukirjaa ja tutkimusta.

Sukututkimuksen tuoteperheeseen kuuluvat henkilökohtainen sukutaulu, esivanhempaintaulu, täydentyvä sukukirja sekä kirjapainosukukirja. 2000-luvulla ilmestyneitä sukukirjoja on 15 kpl. Tehtyjä sukukirjoja on kaikkiaan 79 kpl, joissa on yhteensä lähes 17.000 sivua ja yli 200.000 henkilöä. Tutkimusta on tehty myös muiden toimittamiin sukukirjoihin. Henkilökohtaisia sukutauluja on tehty yli 850 kpl ja esivanhempaintauluja yli 10 kpl.

Sukuseurojen työ ei jää pelkkään sukututkimukseen, vaan se käsittää koko sukuseuran kehittämisen ja sukukirjan alusta valmiiseen tuotteeseen asti. Sukuseuraneuvonta kuuluu veloituksetta mukaan niissä suvuissa, joissa on tutkimustoimeksianto.


Hinnasto:

- Henkilökohtainen sukutaulu: keskimäärin 150 € (keskimäärin 5 tunnin työ)
- jos osa suvuista on tutkittu jo aikaisemmin, jää työmäärä pienemmäksi (katso tutkitut suvut)
- Esivanhempaintaulu (7 sukupolvea, 127 henkilöä):
keskimäärin 1500 €
- Kysy tarjousta sukukirjasta!

Yhteydenottopyyntö

Lähetä tietosi alla olevalla lomakkeella, niin olen yhteydessä Sinuun!